Vragen? Bel ons +32 (0)2-481.72.00

Activiteiten


Sinds haar oprichting heeft de firma KRAUTLI er een erezaak van gemaakt om kwaliteitsproducten te selecteren die meestal in eerste montage geïnstalleerd worden bij de meeste Europese automobiel constructeurs.

Wij verwijzen naar OSRAM, SACHS en VDO die sinds vele jaren onze zakenpartners zijn en waarmee wij een belangrijk deel van de Belgische markt veroverd hebben.
Image title
De technologische ontwikkelingen en de voortdurende evolutie van de automotive sector hebben ons ertoe gebracht om door al deze jaren heen ons productengamma steeds te hernieuwen teneinde aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen.

Deze constante marktevolutie verplicht er ons toe om dagelijks het logistieke aspect van onze activiteit te optimaliseren door een beter stockbeheer dat resulteert in snellere leveringen. Ons gemotiveerd personeel, competent en dichtbij de klanten is een zeer belangrijke en zeer gewaardeerde factor.

Het multi-sectoraal karakter van onze activiteiten binnen de 3 afdelingen, hetzij Automotive, Industrie en Parc Control Systems verzekert ons de stabiliteit van onze firma en behoedt ons tegen eventuele schommelingen en economische druk gelinkt aan specifieke sectoren.

Laden
Laden